Marex proizvodnja


Marex je preduzeće koje se bavi proizvodnjom auto kozmetike, sredstava za kućnu i ličnu higijenu, kao i procesne opreme od inoksa. Osnovano je 1999. godine, sa takvim proizvodnim programom da svojim kvalitetom osvojimo široko tržište, u čemu i uspevamo zahvaljujući stečenom poverenju potrošača, kao i našoj referentnoj listi klijenata sa kojima već godinama održavamo uspešnu saradnju.

U svom proizvodnom programu Marex ima preko 30 proizvoda, sa akcentom na auto kozmetici, koja čini većinski udeo proizvoda koje plasiramo na tržište. Naš cilj je da, prateći svetske i evropske tokove u ovom domenu proizvodnje, stalnim inovacijama i poboljšanjem kvaliteta postojećih kao i uvođenjem novih proizvoda zauzmemo primat u otvorenoj tržišnoj utakmici.

Svi naši proizvodi su atestirani i odobreni od strane Zavoda za za zaštitu zdravlja i zaštite životne okoline Beograda. Za procenu rizika po životnu sredinu i zdravlje ljudi korišćene su metode date u preporukama i uputstvima Svetske zdravstvene organizacije za zaštitu životne sredine. Nova, savremena varijanta ambalaže utiče in a ekološko – estetski segment proizvoda, a sam proces proizvodnje je takav da se isključuje bilo kakvo zagađenje radne i životne okoline. Skoro sve sirovine za proizvodnju su biorazgradive , lagerovanje i transport sirovina i gotovih proizvoda ne zahteva posebne uslove, a izbor načina rada i tehnologije ocenjen je najvišom ocenom od strane Svetske zdravstvene organizacije i Agencije EPA-USA.

Preduzeće zapošljava deset radnika koji rade u savremenim uslovima za proizvodnju auto kozmetike i kućne hemije. Poslovni objekat u vlasništvu preduzeća, u Jabuci, u neposrednoj blizini Pančeva je površine od oko 471 metara kvadratnih i organizovan je po evropskim standardima. U njemu je objedinjen sav poslovni sistem:

  • Uredan proizvodni prostor
  • Proizvodna hala (160m. kvadratnih)
  • Kancelarijsko – poslovni prostor
  • Parking